Et musikalsk portræt af Grethe Sønck

Hvad gemte der sig bag Grete Søncks farverige ydre? Folketeatret giver et bud

Rødovre Teaterforening præsenterer et musikalsk portræt af Grethe Sønck. Pernille Schrøder, Karsten Jansfort, Kristian Boland, Charlotte Guldberg, Jens Krøyer kan opleves på scenen

Mange mindes nok Grethe Sønck fra hendes første store musikalske succes fra 1960 om den svigefulde Klaus Jørgen.

Flere husker hende sikkert fra 80'ernes populære tv-underholdningsprogram Gæt & Grimasser, hvor hun med usvigelig sikkerhed måtte ned på alle fire og kravle rundt på gulvet.

Og hun gjorde det igen og igen. Og igen.

Og altid med overskud, varme og venlighed.

For sådan husker vi Hele Danmarks Grethe.

Smilende, slagfærdig og sjov og med en sangstemme, der mestrede både jazz, popmusik og revy. For det var ikke mindst på de danske revyscener, hun høstede store succeser. Særligt i Nykøbing Falster Revyen og i Cirkusrevyen.

At alt dog ikke var lutter lykke og idyl, lagde hun ikke skjul på.

Hendes ægteskab med Sejr Volmer-Sørensen var stormfuldt. Han blev hendes skæbne og fik stor indflydelse på hendes karriere. På godt og ondt.

Men var det de valg, hun selv ville have truffet? Og hvad gemte der sig mon bag hendes venlige og imødekommende smil? Med forestillingen Hele Danmarks Grethe fortæller Folketeatret historien om en af vores mest afholdte kunstnere.

”Hele Danmarks Grethe” kan opleves i Viften den 28. marts klokken 19.30, hvor Rødovre Teaterforening præsenteret stykket i kulturhuset.

Medvirkende: Pernille Schrøder, Karsten Jansfort, Kristian Boland, Charlotte Guldberg, Jens Krøyer