“Det er glasklart at vi skal slå Frederikshavn“

Hvis Rødovre Mighty Bulls skal skabe spænding om den sidste slutspilsplads, kræver det seks point mod den direkte konkurrent fra Frederikshavn White Hawks, fortæller Olaf Eller.

“Det er glasklart at vi skal slå Frederikshavn“

Olaf Ellers tropper møder fredag aften Frederikshavn White Hawks, som er placeret lige over RMB i tabellen. Her er kravet en sejr.

Trods gode momenter blev det hverken til point mod Aalborg og Herlev i de to første af de i alt fem hjemmekampe, som blev tabt med 3-5 og 2-3.

Det var gerne kampe, som dem, der skulle have bragt Rødovre tættere på konkurrenterne, men det er ikke sket.

Olaf Eller opsummerer kort kampene således.

“Mod Aalborg må erkende, at vi ikke rigtig var der i de to første perioder. Vi formår dog at komme godt tilbage med tre mål i tredje periode. Mod Herlev synes jeg, at vi spiller en god kamp. Det var en lige kamp, men den helt store forskel bestod i, at vi ikke scorede på vores chancer. Specielt i powerplay får vi i tredje periode fire muligheder, og der skal vi gerne score på halvdelen, men vi får ikke skudt nok, og så står Horak en flot kamp,” forklarer Olaf Eller.

Mission ottendeplads og et eventuelt slutspil begynder efterhånden at virke som en umulig mission, for med 14 point op og 27 at spille om, kræver det nærmest et mirakel at rykke en placering frem i tabellen, men de tanker har holdet og Eller ikke tillagt nogen særlig betydning.

Nu handler det først og fremmest om fredagens modstander fra Vendsyssel.

“Det er glasklart, at vi skal slå Frederikshavn to gange, som vi har to gange på hjemmebane indenfor de næste fjorten dage. Det er det eneste, vi tænker på, og hvis vi vinder de kampe, så lukker vi en god bid af hullet. Vi har i den sidste halvanden måned, bevist, at vi kan slå alle hold i ligaen, og at vi sagtens kan være med,” uddyber Olaf Eller.

Rødovre er fortsat uden Lukas Bang og André Pison, mens holdets kreatør Frank Gymer skulle være lige på trapperne til et comeback, men om han spiller fredagens kamp ønsker Olaf Eller ikke at løfte sløret for.