DEBAT: “Tryghedsvagter” er en falliterklæring

Danskerne skal nu til at vænne sig til synet af “tryghedsvagter” på togstationerne. Det er helt utroligt hvad der normaliseres.

“Tiltag som tryghedsvagter på togstationerne er utilstrækkelige og mangelfulde lappeløsninger,” skriver Claus Bøgh Svenningsen, der er folketingskandidat fra Nye Borgerlige

“Tiltag som tryghedsvagter på togstationerne er utilstrækkelige og mangelfulde lappeløsninger,” skriver Claus Bøgh Svenningsen, der er folketingskandidat fra Nye Borgerlige

Foto: Christian Valsted

Af Claus Bøgh Svenningsen, folketingskandidat Nye Borgerlige

Danskerne skal nu til at vænne sig til synet af "tryghedsvagter" på togstationerne. Det er helt utroligt hvad der normaliseres. For få år siden fandtes der eksempelvis ingen terrorklodser i bybilledet, nu findes de over alt og er nærmest blevet usynlige på grund af hverdagens normalisering – det samme kommer sikkert til at ske med vagter, som på sigt vil være at finde alle steder i vores samfund.

Tiltag som tryghedsvagter på togstationerne er utilstrækkelige og mangelfulde lappeløsninger. De er endnu et symbol på afviklingen af vores frie og trygge samfund. Vi skal ikke acceptere og vænne os til indvandrerbander og andre kriminelle udlændinge, der terroriserer hele bydele, togstationer og andre steder hvor danskerne færdes.

Kriminelle udlændinge skal væk fra gaden og helt ud af landet for bestandigt. Der er kort sagt brug for mere politi og mere konsekvens. Hver dag politikerne sidder på hænderne svigter de danskerne og for hver dag vokser problemerne. Danmark skal føre en intelligent udlændingepolitik.

En udlændingepolitik, der gavner Danmark og danskerne. Selvfølgelig skal gæster i Danmark forsørge sig selv og overholde vores lovgivning. Det er helt rimelige krav at stille til de mennesker, der ønsker at opholde sig her i landet. Kan de ikke finde ud af det, så må de ud!

Claus Bøgh Svenningsen, folketingskandidat Nye Borgerlige. Foto: Presse