Tulle Olsen formand for de handlende

Foto: David Arnholm

RINGSTED: Tidligere byrådsmedlem Tulle Olsen gjorde torsdag aften et overraskende comeback på den offentlige scene. På generalforsamlingen i Ringsted Handelsstandsforening blev hun uden modkandidater valgt som ny formand.

Modsat de tidligere formænd i foreningens historie er Tulle Olsen ikke butiksdrivende, og hun var også selv blevet overrasket, da hun fik opfordringen.

– Det var langt uden for min opmærksomhed, indtil jeg fik en opfordring. Og egentlig kender jeg det ikke i detaljer, men det er heller ikke det, man skal som formand. Hvis jeg bliver valgt, skal jeg have ørene slået ud for, hvad folk siger, sagde hun i en kort tale, inden hun blev valgt med klapsalver.

Debatten på generalforsamlingen var præget af finanskrisesnak og småskænderier om åbningstider og manglende opbakning til julebelysningen – men også af vilje til at se fremad og kæmpe for at hverve flere medlemmer. Og den tråd tog Tulle Olsen op.

– Åbningstider og julebelysning Det gider jeg faktisk ikke høre om, fastslog hun og understregede, at det handlede om at stå sammen og se fremad.