Trøjepanik og sejr i Rødovre

Floorball: Benløse vandt til sidst i Rødovre, men det var ikke uden spænding og med kamptrøjer, der kom i sidste øjeblik.

Glemte trøjerne - endte med at vinde

Benløse-spilerne kunne juble over sejren over Rødovre.

Hvad gør man, når man er taget til Rødovre og ikke har fået pakket kamptrøjerne med i bagagerummet?

Man ringer selvfølgelig til floorball-mamma´en over dem alle i Benløse, Inge de Fries, og så dropper hun onsdagshygge og putning af børnebørnene for at suse hen til holdlederens hjem, hvor trøjerne var, for derefter i huj hast at drøne mod københavnerforstaden.

Mikkel Christensen (th.).

Nogle minutter før mellemspilskampen i aftes kunne trøjerne så pakkes ud og tages på af spillerne.

Pyha og skæve smil.

Om det var de sene trøjer eller noget helt andet, der gjorde, at Benløse-spillerne så leverede en sløj 1. periode, kan være svært at bedømme.

Nicholas MacCabe har scoret.

Men kønt var det ikke, hvad de tre kæder bestilte, og næsten hver gang Rødovre var i nærheden af Mark Bertrams mål, var det farligt.

En, to, 3-0, og så var Benløse på hælene og under et gevaldigt pres.

Lange David Mathiesen var ene om at have et bare nogenlunde farligt forsøg på Rødovres mål, men ellers var det løst og for slapt, det hele i 1. periode.

Nikolaj Brixager (tv.)

I pausen tog træner David de Fries konsekvensen og skar kæderne ned til to:

Milan Adam, Jonas Gylling, Elias Suensen, David Mathiesen og Nicolai Børner i den ene og Mathias de Fries Olderkjær, Mathias Mortensen, Nicholas MacCabe, Mikkel Christensen og Nikolaj Brixager i den anden, og så skete der ting og sager.

Fra det 7. til det 13. minut scorede Benløse fire gange, og Mathias de Fries Olderkjær startede løjerne i fire mod fire, da han trykkede 3-1 ind.

Zimon Peters Madsen (tv.)

Så var ketchuppen på vej ud af flasken, og Mikkel Christensen reducerede yderligere, Elias Suensen drønede 3-3 op i hjørnet, inden Mathias Mortensen gjorde det småt utrolige 4-3 til Benløse.

Noget af en kovending, men Rødovre var ikke færdige og kom foran både 5-4 og 6-5 i den hektiske og fysisk prægede kamp, hvor spillerne til tider blev tacklet flyvende ud over banderne.

Mathias Mortensen fik en stav i ansigtet og blod på læben, men det var Mathias de Fries Olderkjær (Nikolaj Brixager), der udlignede til 5-5, og så sørgede Brixager selv for at score til 6-6 med syv minutter igen.

Nu kunne de 30 Benløse-tilskuere høres i hallen, og de fik mere at juble over, da Nicholas MacCabe med et slangehug drønede 7-6 ind.

Rødovre hev deres målmand ud til sidst, men det kom der kun det ud af, at Mathias Mortensen kunne score til 8-6 i tomt mål.

Det, der startede uden trøjer og med 0-3, endte altså som en god aften i mellemspillets tredje kamp.