TMS-kvinder slap pænt fra “umulig kamp”

Håndbold: Intet hold i 1. division har taget point fra EH Aalborg i det nordjyske i denne sæson, og det kom TMS Ringsted heller ikke til lørdag. Men 25-30-nederlaget var faktisk en væsentligt tættere kamp end cifrene antyder.

TMS-kvinder slap pænt fra “umulig kamp”

Sylvie Gamys blev TMS-topscorer med fem mål i kampen.

Foto: Foto Jens Wollesen

Det stod næsten allerede bøjet i neon, inden kampen overhovedet var gået i gang: Aalborg-kvinderne havde forlods vundet samtlige sine ni hjemmekampe i sæsonen, og det med en målscore på plus 70…

At de suveræne aalborgensere i det hele taget i sæsonen ellers kun havde sat to point til i tilsammen 18 kampe (paradoksalt nok i Ringsted i runde 1) – gjorde bestemt heller ikke oddsene bedre for TMS.

Ikke desto mindre slap gæsterne hæderligt fra kampen, som godt blev tabt med 25-30, men hvor udeholdet faktisk pressede Aalborg væsentligt hårdere end slutresultatet giver indtryk af.

For efter ellers at have været bagud med hele syv mål i slutningen af 1. halvleg, spillede TMS’erne fantastisk i de første 18 minutter af 2. halvleg, og var i den periode hele fem gange oppe på kun at være bagud med ét mål – sidste gang ved 23-22.

Hullet blev dog aldrig lukket helt, og til sidst slap kræfterne op, så værterne kunne trække lidt fra.