TMS jagter revanche mod FIF

Håndbold: Selv om det er 1. divisions nummer ét mod nummer 11, der mødes tirsdag aften, er det alligevel førstnævnte – TMS Ringsted – der har revanche til gode mod FIF. Og den står højt på ønskelisten, siger TMS-træner.

TMS jagter revanche mod FIF

Cheftræner Marc Uhd håber at kunne se sådan hér ud tirsdag aften ved 21.30-tiden, når kampen mod FIF er slut.

Foto: Foto Jens Wollesen

September måned virker på mange måder som længe siden nu, og for TMS Ringsted har tingene da også så klart ændret sig til det bedre siden dengang.

Ikke så meget i forhold til ressourcer, for holdet synes bare at være plaget af den ene efter den anden skade i denne sæson. Men på ret rent resultatmæssige plan har midtsjællænderne løftet sig gevaldigt siden d. 24. september.

Den dag tabte holdet nemlig særdeles overraskende med 31-32 ude mod FIF, og på det tidspunkt stod de grønblusede med bare fire point for fire kampe og en midterplacering til følge.

Siden da har Ringsted vundet ni ud af elleve kampe og indtager nu 1. pladsen i rækken. Ikke desto mindre er ønsket om at revanchere det totalt uventede nederlag på Frederiksberg i efteråret særdeles stor i topholdets lejr.

Det mærker man tydeligt på TMS-cheftræner Marc Uhd før tirsdagens returopgør mellem de to hold i Dansk Kabel TV Arena.

– Det er en kamp, vi virkelig gerne vil vinde og også en kamp, vi har en god chance for at vinde, hvis vi får kampen over på vores præmisser, påpeger Uhd – men skynder sig dog også at tilføje i respektfulde vendinger om københavnerne.

– Nu har vi jo mødt alle hold i rækken, og jeg må bare sige, at FIF er det hold, der har givet os størst udfordringer i vores defensiv. Og det er jo ellers dér, at vi har holdt et fint og højt niveau hele sæsonen. Men lige i kampen på Frederiksberg, der blev vi sgu udstillet, siger TMS-træneren ærligt.

FIF spiller med meget hurtig boldomgang, og på dage hvor tingene kører, kan holdet slå alle i rækken. Omvendt har de hvidblusede også fået nogle ordentlige smæk til tider – så på dårlige dage virker holdet særdeles middelmådigt.

– De er jo et virkelig ungt hold, og som det næsten altid er med den slags hold, så kan kvaliteten godt svinge ret meget fra kamp til kamp. Og så spiller de velsagtens et rimelig risikobetonet spil, og når de er i flow, spiller de bare rigtig fin håndbold. Og så er der kampe, hvor de ikke får træf på deres ting, analyserer Marc Uhd.

Uanset hvad starter alting hos TMS’ eget forsvar, mener han.

– Vi skal meget gerne kunne holde dem til en seks-syv mål færre end i den omvendte kamp, så har vi gode muligheder.