Rynkerne er klar med øl, tapas og portvin

De lokale deltagere på Team Rynkeby Storstrøm er klar med portvinssmagning og salg af specialøl. Overskuddet går til Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

Rynkerne er klar med øl, tapas og portvin

To af Team Rynkeby-rytterne fra Ringsted, Rie og Johnny, står her sammen med Henrik Schuster Andersen fra Vin&Vin (tv.) og Henrik Kondrup Petersen fra Rådhuskroen. pr-foto

Er du til portvin, lækker tapas og samtidig gerne vil støtte børn med kritisk sygdomme, har du chancen 16. marts klokken 17.30. Team Rynkeby Storstrøm arrangerer portvinssmagning i Ringsted. Det foregår hos Enemærke&Petersen, hvor Vin&Vin og Rådhuskroen står for tapas og portvinssmagning.

– Vi håber, at rigtig mange vil deltage. Det er en fremragende mulighed for at blive klogere på portvin, spise lækker tapas og støtte Team Rynkeby. Vi samler penge ind til Børnecancerfonden og Børnelungefonden, siger Rie Christensen, der sammen med sin mand Ib er i gang med deres anden sæson med Team Rynkeby Storstrøm.

Fakta om Team Rynkeby

Team Rynkeby er en velgørenheds-organisation. Deltagerne på de 22 danske hold samler penge ind til børn med kritisk sygdom. Det sker med diverse events f.eks. afhentning af juletræer, sponsorarbejde og nu også portvinssmagning.

I juli cykler deltagerne på de 22 danske hold til Paris.

Siden oktober har deltagerne på Team Rynkeby Storstrøm trænet på spinningcykler, men til marts står den på landsvejstræning. Nogle af træningsturene vil foregå i Ringsted-området, hvor de gulklædte Rynkeby-ryttere vil være synlige.

Rytterne vil også tage på sponsorbesøg.

Holdet har hovedbase i Næstved, men ryttere og servicefolk kommer fra et stort opland. Og Ringsted er med syv deltagere stærkt repræsenteret på årets Rynkeby-team.

– Vi vil gerne synliggøre Rynkeby-projektet, som heldigvis allerede nu støttes af flere firmaer også i Ringsted-området, siger Rie Christensen.

Portvinssmagningen finder sted på i Enemærke&Petersens kantine torsdag 16. marts med start klokken 17.30. Prisen for en hyggelig aften med portvin, tapas og Rynker er 500 kroner.

Tilmelding kan foretages på Team Rynkeby Storstrøms facebookside.

Støt med køb øl

Hvis man ikke er til portvin og tapas eller bare har lyst til at støtte det gode velgørende initiativ yderliggere, kan man også købe øl.

Rikke Falkenberg Kofoed håber, at mange vil støtte Team Rynkeby Storstrøms aktiviteter. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen

– Vi har skudt gang i salget af årets øl i kampagnen “Skål for Livet”, der sælger øl til fordel for Børnecancerfonden. I år er det helt særligt godt, for vi har nemlig været så heldige, at alle der køber en æske med tre øl til 135 kroner får en billet til Skovtårnet (værdi 195 kroner), fortæller Rikke Falkenberg Kofoed, der er en af de andre lokale deltagere i Team Rynkeby Storstrøm.

Øllene kommer fra Fur Bryghus. Serien af øl hedder MOD, og den består af øllene MIG, OS og DEM. DE kan ligeledes bestilles på Team Rynkeby Storstrøms Facebookside.

Sidste år blev der på landsplan solgt 23.665 gaveæsker med en donation på 1.253.116 kr. til Børnecancerfonden.Øllene kommer igen i år fra Fur Bryghus. Serien af øl hedder “MOD”, og den består af øllene “MIG”, “OS” og “DEM”.

Skål for Livet har de to foregående år rejst over 1,5 millioner kroner til Børnecancerfonden. Forventningerne til årets salg er store, i det både Brdr. Price, Danske Fragtmænd og Camp Adventure nu også er en del af projektet.

Bestillinger kan foretages via hjemmesiden www.skaalforlivet.dk eller via Team Rynkeby Storstrøms Facebookside.

Danske Fragtmænd varetager alt transport, fra øllene forlader Bryghuset, via pakkecentralen og ud til de enkelte hold, hvorfra de af deltagerne leveres det sidste stykke ud til kunderne.

I år kan ølserien ligeledes købes i Brdr. Prices restauranter.