Ringsted Pigefodbold afviser RIF Fodbold

Ringsted Pigefodbold afviser RIF Fodbold
Foto: Anders Kamper
Ringsted Pigefodbold har intet ønske om at blive lagt sammen med Ringsted IF Fodbold. Foto: Ringsted Pigefodbold
Ringsted Pigefodbold har intet ønske om at blive lagt sammen med Ringsted IF Fodbold. Foto: Ringsted Pigefodbold

Formanden for Ringsted IF Fodbold, Brian Larsen, tog et mindre forbehold, da han i DAGBLADET og www.sn.dk den 31. december formulerede et ønske for 2021 om, at klubben i år gerne ville i dialog med Ringsted Pigefodbold om en sammenlægning.

»Selv om man ikke altid får alt, hvad man ønsker sig, så jeg har alligevel tilladt mig at lave en stor ønskeseddel, skrev Brian Larsen og fortsatte om et af ønskerne:

»At RIF Fodbold og Ringsted Pigefodbold starter dialog omkring en sammenlægning således, at Ringsted hurtigst muligt får én stor fodboldklub for både piger og drenge i alle aldre.«

En fremstrakt hånd eller et decideret frieri? RIF Fodbold vil gerne noget med pigerne, men det bliver ved drømmen, lader Ringsted Pigefodbold forstå.

Her var lederne ved at få nytårs-morgenmaden i den gale hals, da de læste om RIF Fodbold-formandens ønske, for der står ikke sammenlægning af nogen slags på deres agenda, men blot en fortsættelse af det eksisterende og gode samarbejde.

– Vi er på ingen måde på vej ind i en sammenlægning eller lignende med RIF Fodbold, så deres ønske kan vi afvise blankt. Vi er en selvstændig klub, der fylder 50 år i 2023, og det skal vi markere, siger bestyrelsesmedlem Morten Frederiksen efter et bestyrelsesmøde i RIF Fodbold sidste uge.

– Der skal to til en tango, men vi deltager altså ikke. Vi har et udmærket samarbejde med RIF Fodbold, som vi kan bygge videre på, måske om fælles lokaler, men tættere på hinanden kommer vi ikke, siger Morten Frederiksen.

Pigefodbold også Ringsted oplever fremgang og øget interesse. Blandt andet er 10 nye seniorspillere kommet til i denne sæson, og i ungdomsafdelingen har U15-holdet fin succes i U16-rækken.

Lige nu ligger det hele dog stille, men Ringsted Pigefodbold har planer om også at profitere af den medgangsbølge, pigefodbold oplever for tiden, når verden og fodbolden åbner igen.