Politiet måtte bruge peberspray for at anholde efterlyst butikstyv

Butikstyve: En kvinde og en mand stjal onsdag eftermiddag varer for 4000 kroner fra SuperBrugsen i Ringsted. Politiet er fortsat på jagt efter kvinden og de stjålne varer.

De to butikstyve gjorde sig ikke umage med at skjule de mange tyvekoster, da de gik forbi kassen i SuperBrugsen.

De to butikstyve gjorde sig ikke umage med at skjule de mange tyvekoster, da de gik forbi kassen i SuperBrugsen.

Foto: Kenn Thomsen

Tirsdag klokken 16.16 slog personalet i Super Brugsen på Nørretorv i Ringsted alarm, efter en mand og en kvinde var stukket af med kød og chokolade til en samlet værdi af 4000 kroner fra butikken.

Tyveriet foregik så åbenlyst, at flere kunder alarmerede personalet.

Politiet kørte hurtigt til Nørretorv og fik udpeget flugtretningen hen mod Vestmotorvejen, hvor politiet fandt den flygtende mand, som forsøgte at gemme sig i et krat.

Manden forsøgte at undgå anholdelse ved at vifte med en spids træpind, som han ikke ville kaste bort.

Derfor måtte betjentene bruge peberspray for at kunne anholde manden, der viste sig at være en 51-årig mand fra Bosnien.

Han blev sigtet for butikstyveri af varer til en samlet værdi af ca. 4.000 kr. og afhørt til sagen. Han blev efterfølgende i politiets varetægt, da det viste sig at han var eftersøgt af politiet, idet Hjemrejsestyrelsen ønskede ham udsendt af Danmark.

Kvinden forsvandt fra SuperBrugsen med de stjålne varer muligvis i en bil. Hun er endnu ikke fundet, og politiet efterforsker derfor sagen yderligere for at få identificeret og pågrebet kvinden.