Politiet leder efter mand med stor næse og sommertøj

Politiet leder efter en mand i sommertøj efter brand i Ringsted.

Politiet leder efter mand med stor næse og sommertøj

Politiet leder efter en mand med en særlig mundering. Foto: presse-fotos.dk

Politiet har nu sat jagten ind på en mand, der ifølge vidner var til stede i forbindelse med en brand i Ringsted i sidste uge.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Branden opstod i en tom industribygning på Thorsvej i Ringsted. Politiet har siden efterforsket sagen, og brandstedet er blevet undersøgt af brandefterforskere.

Store dele af bygningen fik omfattende skader, og det har ikke været muligt at fastslå brandårsagen. Politiet har afhørt flere vidner, som var til stede tæt bygningen på Thorsvej, da det pludselig begyndte at ryge kraftigt fra området.

Vidner beskriver en mand, der gik hen til en bil, der holdt i indkørslen tæt på brandstedet.

Stor næse

Manden beskrives som: 25-35 år, højere end 175 cm, hvid i huden, stor næse, mørkebrunt krøller hår og fuldskæg. Han var iført en mørkegrå T-shirt med V-halsudskæring og kort ærmer, beige ”cargoshorts” til knæet, og sorte solbriller – selvom solen ikke skinnede nævneværdigt.

Han kan have været iført klipklapper, hvilket vidnet ikke var helt sikker på.

Manden satte sig ind i bilen og kørte hastigt ud af indkørslen, til højre hen ad Thorsvej og igen til højre ad Næstvedvej ind mod byen. Bilen kørte ikke med hjulspin, men der ifølge vidnet fart på.

Bilen beskrives som en mindre personbil mørk grå eller sort personbil, muligt med metallak.

Politiet vil meget gerne i kontakt med den beskrevne mand, som opholdt sig tæt på brandstedet søndag d. 19. marts 2023 omkring kl. 17.45, da han kan have vigtige oplysninger om branden.

Politiet vil gerne i kontakt med vidner, som har set manden, der var iført sommertøj og solbriller midt om vinteren og derfor kan have skilt sig ud. Ring til politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Politiet leder efter en mand med en særlig mundering. Foto: presse-fotos.dk