Politiet leder efter indbrudstyve

Bentley beslaglagt: Kørte 106 km/t i byzone

Indbruddet i en bolig i Benløse blev formentlig begået midt om natten.

Foto: Jens Wollesen

Tirsdag klokken 12.20 fik politiet en anmeldelse om et indbrud i en privat bolig på Sandagervej i Benløse ved Ringsted , hvor en rude i en havedør var blevet knust for at skaffe adgang til boligen.

Indbruddet var sket i tidsrummet fra mandag aften til tirsdag formiddag, og tyven(e) havde stjålet nogle mønter samt et mindre kontantbeløb i sedler.

Politiet undersøgte stedet for eventuelle tekniske spor, der kan identificere de personer, som kan mistænkes for indbruddet.

Genboen havde i forbindelse med et natligt toiletbesøg omkring klokken 03.00 undret sig over, at to personer havde aktiveret udendørsbelysningen på et par adresser og i øvrigt været inde ved havedøren på gerningsstedet.

De to mistænkte personer blev blot beskrevet som henholdsvis spinkel af bygning og iført lys hue og den anden som kraftigere end den første. Sidstnævnte var iført en sort jakke.

Politiet hører gerne fra personer, der måtte have bemærket de to personer i området eller usædvanligt aktivitet i det hele taget. Kontakt politiet på telefon 114 med oplysninger i sagen.