Oplevelser for store og små

Foto: Dan Qvitzau

Det summede af liv i RingStedet, hvor indkøbslystne voksne med god samvittighed kunne bringe deres små poder med. Kai fra Ninjago LEGO havde nemlig lagt vejen forbi på grund af Ringsted Natten, og det var noget, ungerne kunne lide – selv om nogle af de mindste var lidt tilbageholdende i starten, indtil den noget brøsigt udsende kriger tog de modigste i sin favn og gav dem en stor krammer.

Så var Kai pludselig ikke så farlig længere, og på sin tur rundt i butikscentret havde han en trofast skare af børn i sit kølvand.

Kai var dog ikke alene om at sørge for underholdningen i RingStedet. Der var masser af balloner og smagsprøver foruden den nuttede pølsebil fra Bjørns Pølser – der i øvrigt er ved at skifte navn til Event Eksperten ApS. Bilen er, ifølge dagens pølsevognsbestyrer, Lisette Christensen, den mindste af sin slags i hele landet. Den kan køre ved egen kraft – ikke stærkt – men fredag havde den taget turen fra Slagelse til RingStedet uden problemer. Største succes i pølsebilen var de franske hotdogs, samt popcornene, som især børnene var begejstrede for.

Ved forrige års Ringsted Nat havde man forsøgt sig hos Change – en af de mange forretninger i butikscentret – med levende mannequiner, eller modeller om man vil. Det faldt så heldigt ud, at man i år uden tøven valgte at gentage eventen.

Det hele blev flot bundet sammen med glad og festlig diskomusik leveret af Mobil Diskotek Team Butterfly.