Ny partner i advokatfirma

Advokatfirmaet Svendsen har fået ny partner.

Ny partner i advokatfirma

Morten Jan Kirketerp Groot er ny partner i Advokatfirmaet Svendsen. Pr-foto

Morten Jan Kirketerp Groot er ny partner i Advokatfirmaet Svendsen.

Efter 12 år i firmaet er den 39-årige advokat indtrådt som partner, og han glæder sig over de nye udfordringer og den nye titel.

– Jeg begyndte her som fuldmægtig i tre år, og det har været målet hele vejen igennem at indtræde i partnerkredsen, og det er så lykkedes her 1. januar, fortæller Morten Jan Kirketerp Groot.

Morten Jan Kirketerp Groot beskæftiger sig primært med erhvervsretslige forhold med særlig fokus på selskabsret og insolvens.

Han er født og opvokset i Østjylland og har blandt andet studeret jura på Århus Universitet og Fordham School of Law i New York samt Deusto-universitetet i Bilbao.

Privat er den nye partner bosiddende i Lyngby med kæreste og to børn.

Altid en Svendsen

Samtidig med Morten Jan Kirketerp Groots indtræden som partner er Torsten Svendsen udtrådt, da han er fyldt 65 år. Torsten Svendsen fortsætter dog som advokat i firmaet, der har mere end 140 år på bagen.

– Det er lidt sjovt, at det er Torsten Svendsens oldefar, som har været med til at grundlægge firmaet. Der har faktisk altid været en Svendsen i firmaet, og det fortsætter der med at være, lyder det fra Morten Jan Kirketerp Groot.

Advokatfirmaet Svendsen beskæftiger sig med alle genrer inden for juraen og består af seks advokater, tre studentermedhjælpere samt 24 advokatsekretærer og administrationsmedarbejdere.

Ud over domicilet på Torvet 6 i Ringsted, har firmaet også en afdeling i Haslev.

Morten Jan Kirketerp Groot er ny partner i Advokatfirmaet Svendsen. Pr-foto