Natur og friluftsliv for hele familien

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Natur & Ungdom i Ringsted inviterer, i samarbejde med Ringsteds Grønne Guide, til en spændende foredragsaften den 17. januar med Casper Kjerrumgaard, der blandt andet er kendt fra TV.

Under overskriften "Tag ud med dine børn" sætter Natur & Ungdom i Ringsted denne aften fokus på den mange natur- og friluftsoplevelser der findes for hele familien i og omkring Ringsted.

Casper Kjerrumgaard udgav kort før jul en bog med samme titel. Bogen er spækket med ideer og forslag til natur og friluftsaktiviteter for hele familien. Det er med udgangspunkt i egne oplevelser og erfaringer, at Casper Kjerrumgaard vil berette om friluftslivets mange muligheder.

Han vil fortælle om udstyr inspiration og familiens kampe og sejre over blandt andet iPad, playstation med mere i bestræbelserne for at også at få familiens teenagere med på eventyr.

Arrangementet finder sted tirsdag den 17. januar klokken 19-21 på Valdemarskolen i Ringsted. Arrangementet er gratis, og er åbent for alle interesserede. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, det er bare at møde op.

Se mere i Lokalbladet.