Næstved satte trumf på i Ringsted

fodbold: Fem minutter før tid havde Ringsted en afslutniong i sidenettet til potentiel udligning, men der var reelt ikke rigtigt tvivl om, at Næstved ville vinde tirsdagens pokalkamp, og gæsterne satte da også trumf på med to mål i de sidste to minutter.

Mileta Rajovic har gjort det til 0-2 med to minutter igen i Næstveds 3-0 sejr i Ringsted. Foto: Jeppe Lodberg

<p>Ringsteds nedrykkere fra danmarksserien vandt to kampe i foråret &#8211; begge i pokalturneringen &#8211; og var så klar til tirsdag aften at tage imod storebror sydfra, Næstveds oprykkere til 1. division, i første “landsdækkende” runde af Sydbank Pokalen.</p>