Lokalformand om sexanklager mod Naser Khader: Dybt alvorligt

Lokalformand om sexanklager mod Naser Khader: Dybt alvorligt
Naser Khader afviser anklagerne over for DR. Foto: Anders Ole Olsen
Naser Khader afviser anklagerne over for DR. Foto: Anders Ole Olsen Anders Ole Olsen

– Det er dybt alvorligt, hvad der bliver påstået her. Hvad der er op og ned, kan jeg jo ikke sidde her og vide, da jeg mangler at høre fra den anden part.

Sådan lyder reaktionen fra Det Konservative Folkepartis formand i Ringsted, Steen Karlsen, efter at fem kvinder ifølge DR har anklaget folketingsmedlem Naser Khader for seksuelle krænkelser.

Naser Khader er opstillet i Ringsted-Sorø-kredsen samt Roskilde-kredsen.

Steen Karlsen ønsker ikke at forholde sig til, om anklagerne mod Naser Khader kan få betydning for politikerens kandidatur i valgkredsen.

– Det må vi afgøre senere. For mig er det lidt løst grundlag lige nu. Jeg har endnu ikke talt med Naser, og indtil videre er man uskyldig, indtil man er dømt, siger Steen Karlsen.

Lokalformanden kalder anklagerne mod Naser Khader for en »kedelig sag« og understreger, at han og partiet tager sagen alvorligt.

– Jeg tager afstand. Vi går ikke ind for det der. Vi er et ordentligt og redeligt parti. Kvinderne må anmelde det til politiet, så vi kan få styr på, hvad der er op og ned, siger Steen Karlsen.

Naser Khader, der i øjeblikket er sygemeldt fra Folketinget, har over for DR afvist beskyldningerne om seksuelle krænkelser.