Entertainer kunne læse folk som en åben bog

Mikkel Karlsen ser på folk, læser deres kropssprog og finder ned i de dybere lag. Det demonstrerede han for publikum i Ringsted.				  Foto: Bodil Pinholt
Mikkel Karlsen ser på folk, læser deres kropssprog og finder ned i de dybere lag. Det demonstrerede han for publikum i Ringsted. Foto: Bodil Pinholt

Nogle mennesker er eksperter i at aflæse andre mennesker og er endda så trænede, at de ved første møde kan fortælle alt om personen.

Psykologisk entertainer Mikkel R. Karlsen har disse evner, og han fascinerede et par hundrede mennesker i Ringsted Kongrescenter tirsdag aften ved at vise, at han kan se, hvad folk tænker. Meget sigende kalder han sit show »Tankesnageri«.

I bedste Sherlock Holmes stil lægger Mikkel Karlsen mærke til de små udtryk, kan aflæse mimikken. Mikkel Karlsen kan konkludere på, hvad han ser og hører ned i de bittesmå detaljer.

– Det beror på den rette mængde træning. Man prøver at finde ned i de dybere lag, sagde Mikkel Karlsen.

Han kunne afsløre, at Dorte, publikum, havde fået ny pinkode på sit dankort, og kunne hurtigt finde frem til de fire cifre. De blev dog ikke alle afsløret for publikum.

– Du er som en åben bog, sagde han til Dorte, selv om hun talte til ti inden i sig selv.

Læs mere i Ringsted Weekend.