Benløse har troen i behold

Floorball: Sunds skal besejres mindst en gang i weekenden, hvis Benløse skal holde liv i håbet om Superfinalen.

Benløse har troen i behold

Nicolai Børner og Benløse står foran vigtige kampe mod Sunds i weekenden. Foto: Anders Kamper

Hvor står Benløses floorballherrer inden semifinale tre og fire mod Sunds på hjemmebane i Ringsted i weekenden?

Det er det store og gode spørgsmål efter en uge, hvor det stod klart, at topscorer Mathias Mortensen er færdig med floorball måske resten af året på grund af en knæskade og hvor alle i truppen skulle komme sig over det samt de sår og skader, der kom med hjem fra fra kamp et og to i Sunds sidste weekend.

1-1 står det i semifinaleserien i bedst af fem kampe, og Benløse kan altså spille sig i Superfinalen, hvis begge kampe på egen grund vindes lørdag aften og søndag eftermiddag.

Men.

Udover Mathias Mortensen må Benløse undvære Malthe Stuckert, der kom hjem fra Sunds med en mindre hjernerystelse, som der ikke tages chancer med, så han kommer ikke i kamp. Dertil er helbredet det vigtigste, og så kan træner David de Fries ikke skjule en vis undren over dommerne i Sunds – især omkring Stuckert, blev der udsat for en hård tackling i en situation, hvor han ikke kunne se eller forvente, at der kom en modstander mod ham i ansigtshøjde. En såkaldt blindside-tackling, der tages meget alvorligt i ishockey. Sunds-spilleren slap ydermere for straf i situationen.

– Jeg har set tacklingen igen på video, og jeg må bare sige – den slags hører ingen steder hjemme, det er helt sikkert, siger David de Fries i et umisforståeligt toneleje.

Mortensen og Stuckert er altså ude, men David Mathiasen og Jonas Gylling er med, og trods mandefald ventes Benløse at stille med tre fuldgode kæder i weekenden.

– Det gør vi, og vi er klar til kamp. Jeg har fuld tiltro til, at spillerne kan klare opgaven. Vi har værktøjerne til det, og vi viste i kamp et, at vi godt kan, og så kan vi også gøre det hjemme. Vi har på ingen måde smidt håndklædet i ringen, siger træneren fuld af troen på eget hold.

– Vi havde masser af opbakning i Sunds fra medrejsende fans, og det var rart at se, og jeg er sikker på, at de kommer igen på hjemmebane, og det er en vigtig støtte for os, siger Benløse-træneren.

Lørdag klokken 18.00 går det løs med kamp tre i Poul Christensen Arena, og søndag klokken 14.00 spilles kamp fire.

Hvis det står 2-2 efter de kampe, skal kamp fem spille næste lørdag i Sunds kl. 14.00.

Vinderen skal spille Superfinale 15. april i Næstved mod vinderen af kampene mellem Frederikshavn og Hvidovre. Frederikshavn fører 2-0.