Agger forlænger med TMS

Håndbold: Stregspiller Anders Agger tager en sæson mere i TMS Ringsted.

Agger forlænger med TMS

Anders Agger (nr. 25) i TMS-forsvaret mod FIF. Foto: Thomas Olsen

Foto: Thomas Olsen

Håndbold: TMS Ringsted har forlænget kontrakten med stregspiller Anders Agger med et år til, så den nu løber til sommeren 2024.

– Anders har en international størrelse, og har vist sig at være yderst driftssikker hos os. Han har forbedret sine defensive kvaliteter og har masser af ligaerfaring. Vores ambitioner om ligaen, passer godt ind med hans egne, og den fysiske størrelse han bidrager med. Han er rigtig godt integreret i truppen, og man møder ham altid med et smil på, siger TMS–direktør Ian Marko Fog.

– Jeg er virkelig glad for at have forlænget min aftale med TMS Ringsted. Jeg føler, at Ringsted er det helt rigtige sted for mig lige nu. Det er en fantastisk klub med mange skønne og dygtige mennesker. Derudover synes jeg, at de planer og ambitioner klubben har lagt er utrolig spændende og stemmer godt overens med mine egne. Jeg synes, vi har en spændende trup og et rigtig godt træningsmiljø. Det har derfor ikke været nogen svær beslutning for mig, siger Anders Agger.

Og cheftræner Marc Uhd er heller ikke utilfreds:

– Anders har nu været halvanden sæson i TMS Ringsted. Han startede rigtig stærkt i ligaen sidste sæson, ligesom der denne sæson også har været fine præstationer. Anders har en stor fysik, hvor han specielt offensivt kan være svær at håndtere. Han har ligeledes en god fornemmelse for at løbe i rum. Defensivt har Anders løftet sit individuelle niveau. Han er blevet bedre på duellerne, selvom det for en stor spiller, er svært at håndtere de lidt mindre fysisk stærke spillere, siger cheftræneren.