10 gode år i industrikvarteret

Den 3. januar 2008 etablerede René Greisen mekanikervirksomheden Automix på Sleipnersvej 3, fordi han gerne ville realisere en gammel drøm om at blive selvstændig mekaniker.

René Greisen blev oprindeligt ansat på Volvo/Renualt i begyndelsen af 1980'erne og var ansat dér i 14 år.

Efterfølgende kom han til Volkswagen i Sorø, hvor han var i nogle år.

I slutningen af perioden hos Volkswagen begyndte han at reparere biler i sin fritid med henblik på at etablere sig som selvstændig.

I garagen i privaten havde han ingen lift og det blev sværere og svære at adskille fritid og arbejdsliv, fordi han arbejdede på alle tider af døgnet.

– Derfor begyndte jeg at kigge mig om efter nogle velegnede lokaler, så jeg kunne realisere den gamle drøm, og da jeg så lokalerne på Sleipnersvej 3, slog jeg til. Jeg har absolut ikke fortrudt, at jeg tog springet, erklærer René Greisen.

– I begyndelsen gik det lidt sløjt, fordi jeg kun havde de kunder, jeg havde med »hjemmefra«. Efterhånden fik jeg dog flere og flere kunder via mund til mund metoden, og i dag er der mere end rigeligt at lave, uddyber han.

René Greisen fik efterhånden flere og flere kunder i Automix, så for syv år siden ansatte han en mekaniker mere, nemlig Jonas Hansen.

I anledning af 10 års jubilæet holder René Greisen reception torsdag den 25. januar fra klokken 14-17 på Sleipnersvej 3.

Læs hele historien i Lokalbladet tirsdag den 23. januar.