Tre personer fængslet i sagen om stort hashfund

Nu er der i alt fem fængslede i sagen om de 67 kilo hash, der blev sendt fra Spanien til adresse i Odsherred for en måned siden.

Tre fængslet i sag om stort hashfund

Politiets efterforskning af sagen om de 67 kilo hash fra Spanien, har nu ført til nye fængslinger af mistænkte.

Foto: Marianne Nielsen

Politiets efterforskning af sagen om de 67 kilo hash fra Spanien, har nu ført til nye fængslinger af mistænkte.

Tre personer blev torsdag anholdt og fremstillet i Grundlovsforhør ved Retten i Holbæk – alle sigtet efter samme paragraffer som de to mænd, der siden slutningen af februar har siddet varetægtsfængslet for at have modtaget 67 kilo hash leveret i to forsendelser fra Spanien med et fragtfirma.

Kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard oplyser, at de tre personer blev fremstillet for lukkede døre og med navneforbud.

– De nægter sig skyldige, men er alle tre blevet fængslet frem til den 18. april. Mere kan jeg ikke sige, siger Martin Bjerregaard.

Politiet mistænker alle fem fængslede personer for at ville videresælge den spanske hash.

Leveringen af de 67 kilo hash fandt sted tirsdag den 28. februar til en adresse i det sydlige Odsherred, og de to mænd blev anholdt samme aften. Deres varetægtsfængsling skal vurderes igen den 28. marts ved Retten i Holbæk.

Et gram hash koster ifølge Nordvestnyts oplysninger fra 50 kroner og opefter, så fangsten på de 67 kilo hash ville have haft en værdi på mindst 3,3 millioner kroner på gaden.