Tomme trusler om at tage tingene med

Sanddobberne Camping har fået nye ejere, og Dansk Camping Unio måtte rejse fra pladsen uden mange af de ting, som de mente tilkom dem.
Sanddobberne Camping har fået nye ejere, og Dansk Camping Unio måtte rejse fra pladsen uden mange af de ting, som de mente tilkom dem.

Den 29.december overlod Dansk Camping Union, (DCU), nøglerne til den naturskønne campingplads i Sanddobberne til Odsherred Kommune, som de skulle forlade, og selvom DCU igennem længere tid havde truet med at de ville tage legeredskaber og andet nagelfast inventar med sig, så er det ikke sket.

I en mail dateret den 2.januar, skriver afdelingsleder, Thomas Winther, fra Odsherred Kommune, til DCU, at han kvitterer for, at de ikke har taget klatrevæggen, bom, is-kiosk, hytter eller toiletbygning med sig, og at ejendommen nu vil blive gennemgået.

Godt en time efter at afdelingslederen havde sendt sin mail får han et kort svar fra DCUs landsformand, Bjarne Jensen, der skriver:

»Så skal vi bare have skrevet en regning på dette.«

Her stopper kommunikationen så mellem parterne, og det er stadig uvist om DCU har tænkt sig at forfølge sagen, for det har ikke været muligt at få en kommentar fra Bjarne Jensen.

I sommer sendte DCUs advokat et brev til Odsherred Kommune, hvor han slog fast, at Odsherred Kommune pådrog sig et ansvar over for DCU, og at campingunionen agtede at forlade pladsen, så den ville komme til at stå: »nøjagtig lige så jomfruelig, som da man overtog pladsen i sin tid.«