To dårlige flugtforsøg: Hegn, bevoksning og skole påkørt

En 23-årig fra Nykøbing og en 37-årig fra Fårevejle kørte galt under flugtforsøg fra politiet i weekenden. (Arkiv)
En 23-årig fra Nykøbing og en 37-årig fra Fårevejle kørte galt under flugtforsøg fra politiet i weekenden. (Arkiv)

To bilister i Odsherred forsøgte at undgå standsning af politiet henholdsvis fredag og lørdag.

Det havde de ikke det store held med.

Fredag klokken 18.30 ville politiet i Hovedgaden i Vig standse en bilist med henblik på rutinemæssig kontrol af fører og køretøj.

Føreren af varebilen ønskede dog ikke at tale med politiet og forsøgte at køre fra politiet ad bl.a. Lyngvej, hvor han kørte over for rødt lys.

Under den videre biljagt påkørte bilisten en parkeret bil på Troldager, Højby, inden varebilen blev efterladt i forbindelse med påkørsel af et hegn og en mur på Højby Skole.

Føreren stak af til fods, men blev indhentet og anholdt som mistænkt for kørsel i narkotikapåvirket tilstand og kørsel i frakendelsestiden i en varebil, der var forsynet med stjålne nummerplader.

En 23-årig mand fra Nykøbing havde siddet bag rattet i varebilen, og han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og afhøring til sagerne.

Kørte galt med politiet i hælene

Klokken 0.05 lørdag forsøgte en bilist at køre fra en politipatrulje på Granvejen i Fårevejle. Det gik ikke så godt, idet bilisten kørte ligeud i en venstrekurve og havnede i noget bevoksning.

Føreren af bilen, en 37-årig mand fra Fårevejle, var påvirket af narkotika og fik derfor udtaget en blodprøve.

Han kom ikke til skade ved uheldet.