TFC Odsherred vil satse på egen avl

Foto: Peter Andersen, Brian Jensen
Sporten. Vig.Fodbold. Odsherred-LSF danmarksserien pulje 2. Foto: Peter Andersen
Sporten. Vig.Fodbold. Odsherred-LSF danmarksserien pulje 2. Foto: Peter Andersen Peter Andersen

Det er slut med at hente spillere udefra til TFC Odsherreds danmarksseriehold, og fra næste sæson skal klubbens bedste fodboldhold bestå af lokale spillere. Det oplyser FK Odsherred i en pressemeddelelse.

FK Odsherred oplyser, at man har besluttet, »at vi fra efterårssæsonens start drosler ned for elitefodbolden og fremover satses der på spillere af egen avl.«

Årsagen er, at klubben i kølvandet på den sportslige succes har oplevet, at det sociale sammenhold er svækket.

– Ikke noget ondt om spillere, der kommer udefra. Men det giver udfordringer for klubben, i forhold til sammenholdet med hinanden. Vi har altid haft et godt sammenhold, men lige pludselig er det ikke dett man ser mere. Folk kommer til træning og kører direkte hjem, og det må vi få tilbage på sporet. Klubben lever også af festivalen, hvor der er mange unge fodboldspillere, der er frivillige. Vi er nødt til at finde vores ben at stå på, forklarer FK Odsherreds formand, Torben Møller.

Formanden understreger, at beslutningen ikke skal begrundes i de sportslige resultater og retter en stor tak til TFC Odsherreds sportschef, Henrik »Småtte« Nielsen i den forbindelse. Sportschefen får nu en svær opgave, når klubben skal sætte et danmarksseriehold sammen til næste sæson.

– Vi har forholdsvis talentfunde unge spillere. Men om livremmen kan holde til danmarksserien, det må tiden vise, siger Torben Møller.