Odsherred tabte første test

Foto: Brian Jensen
Foto: Brian Jensen
Foto: Brian Jensen

TFC Odsherred-træner måtte undvære en håndfuld spillere, da danmarksserieholdet tirsdag spillede sæsonens første træningskamp. Hverken Daniel Pedersen, Emre Selvi, Yousef Ghani eller de to nytilkomne, Mohammed Ali og Mikkel Verdis var til rådighed i testkampen, som Odsherred på udebane tabte med 3-4 til Ballerup Skovlunde Fodbold, der netop er rykket op i danmarksserien.

Odsherreds midtbanespiller Frederick Larsen åbnede scoringen efter seks minutter og Lasse Brøns fik udlignet for BSF inden pausen. I anden halvleg kom Can Bardak på banen, og han bragte med to mål Odsherred foran med 3-1. I kampens slutning løb gæsterne tør for kræfter og hjemmeholdet scorede træningskampens tre sidste mål.

– Vi står en fin organisatorisk kamp indtil 3-1. Så begynder udskiftningerne at vise sig. BSF havde syv indskiftere og de vandt på friskhed til sidst, fortæller træner Aslan.

Odsherred-træneren prøvede fra kampens start angriberen Rafael Mortensen, der tidligere har spillet i HB Køge, af. Men angriberen fik kun en halv halvleg på banen, og efter opgøret oplyste Aslan, at Mortensen ville forsøge at genfinde spilleglæden – men at det ikke lykkedes, og at Rafael Mortensen derfor stopper.