Naboer rystede over formodet drab

Foto: Peter Andersen, Michael Maretti

Beboerne i området i Annebergparken i Nykøbing var tirsdag formiddag alle chokerede over den tragiske hændelse mandag, hvor en mand og en kvinde blev fundet døde i en lejlighed.

Og stemningen var endnu præget af uvished om, hvad der egentlig var sket om mandagen.

Beboerne bekræfter alle, at politiet ankom til lejligheden cirka klokken 10. Herefter gik politiet i gang med at afspærre området, og ifølge vidner i Annebergparken arbejdede politiet på stedet det meste af dagen. Lejligheden er beliggende i én af Annebergparkens gule bygninger, sammen med andre lejligheder og erhverv. Under politiets arbejde i bygningen, blev de tilstedeværende i huset, bedt om at holde sig indendøre, indtil politiet igen kunne forlade gerningsstedet.

Personer ikke endeligt identificeret

Der blev mandag holdt ligsyn, som peger på, at der er tale om drab på den 67-årige kvinde samt formentlig selvmord fra den 55-årige mand.

Det menes ikke, at der er andre involverede end manden og kvinden i sagen. De to døde i lejligheden er endnu ikke blevet endeligt identificeret, men tirsdag den 15. september vil der blive afholdt obduktion.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at indtil man har resultatet af obduktionen, vil der ikke blive givet yderligere oplysninger om sagen. Den betragtes i øjeblikket som en familietragedie, og de pårørende til ægteparret er underrettet.