Kort fortalt: Vi kan alt

Vækstprisen: Jørn Larsen tror ikke på, at SVS Værktøj vinder Vækstprisen. Men han er stolt af at være nomineret.

Kort fortalt: Vi kan alt. Men kan SVS Værktøj også vinde Vækstprisen?

Fårevejle: Når man kan alt, burde det ingen sag være at vinde en vækstpris ved Odshædringen. Men det tror indehaver Jørn Larsen nu alligevel ikke på.

– Mig? Vinde? Ha nej, det gør vi ikke. Det er nogle hårde konkurrenter, vi er oppe imod, griner han højt.

– Men det er da dejligt at være nomineret. Det er fint nok. Det giver jo et eller andet positiv omtale i en tid, hvor der ikke sker så meget andet godt, siger han.

S.V.S. Værktøj har siden 1967 handlet med erhverv- og privatkunder. I dag beskæftiger virksomheden over 20 medarbejdere med salg og engroshandel af værktøj, tilbehør, gas, tøj/sko, trykkeri og kemi til metal-, træ- og autobranchen.

Jørn og hans team driver firmaet med stort passion for godt købmandskab og gode relationer til kunderne i Fårevejle, Maribo og Rødbyhavn. Der er højt til loftet og altid plads til en frisk bemærkning.

– Kort fortalt: Vi kan alt, som Jørn Larsen selv siger det.

I virkeligheden er indstillingen nok lidt mere ydmyg. For Jørn Larsen er ikke til de store armbevægelser.

– Jeg prøver bare at gøre en forskel og gøre mit. Jeg har ikke sådan været i søgelyset før. Men der er da ingen tvivl om, at vi kan bruge sådan en anerkendelse. Det er et skulderklap og det giver blod på tanden til at køre videre og gøre sit bedste. Det tror jeg alle, de nominerede synes, siger han.

Der er højt til loftet og altid plads til en kvik bemærkning hos Jørn Larsen og SVS Værktøj.