Knud Skriver vandt Kulturprisen

Aftenens sidste pris gik til kæmpe indenfor kulturlivet i Odsherred.

Odsherred Påskønner Sines kamp mod skraldet

Odsherred: Manden bag Nykøbing Rørvig Jazzfestival blev vinder af årets Kulturpris. Knud Skriver blev afsløret som vinder til trommehvirvler lavet af publikum ved bordene.

– Knud, du modtager prisen for dit store arbejde med jazzfestivalen og for at tiltrække musik i topklasse. Det er godt arbejde. Det er enestående. Du fremmer og synliggør jazz, og det er vi meget taknemmelige for. Stort tillykke med det, sagde Matthias Hansen, som overrakte prisen.

– Jeg kan godt sige, at vi er meget stolte af at være blevet nomineret og nu også har vundet prisen. Der er mange, man skal sige tak til, for det kan jo ikke lade sig gøre, hvis ikke der er mange, der støtter op. Vi skal tænke på de fonde og sponsorer, der hjælper os og på Odsherred Kommune, som er en stor bidragsyder og gør, vi kan gøre det, vi gør, sagde Knud Skriver.

– Jeg synes, den her aften er fantastisk vigtig. Det er ikke kun os her, men alle, der gør et stykke frivilligt arbejde, der bliver fejret her i aften. Det skal vi sætte kæmpe pris på, sagde han til lyden af rungende klapsalver fra salen.