Hele programmet er nu klar: Festival afslører de sidste navne

Vig Festival offentliggør nu yderligere fire navne fra musikprogrammet til festivalen 6.-8. juli – Folkeklubben, Troels Gustavsen (tidligere Noah), Johnson og Bryan Adams Jam.

Hele programmet er nu klar: Festival afslører de sidste navne

Vig Festival har nu offentliggjort hele musikprogrammet for det voksne publikum. Foto: Per Christensen

Dermed er det samlede musikprogram for det voksne publikum offentliggjort, oplyser festivalleder Ole Rasmussen.

Folkeklubben kommer til Vig Festival til sommer. Foto: Søren Lynggaard
Troels Gustavsen (tidligere Noah) kommer til Vig Festival 2023. PR-foto

– Vi mangler så stadig at offentliggøre programmet for scenen Viggo’s Grønne Verden i Viggo’s Børneland, og som familiefestival er det et vigtigt publikum på 2000 gæster, vi henvender os til her, understreger Ole Rasmussen.

Gæster måtte løbe rundt

Han kalder musikprogrammet til de voksne – med The Minds of 99 og Lukas Graham som de absolutte topnavne – for det bedste, Vig Festival har leveret i mange år.

The Minds of 99 er ét af stjerne-navnene på årets Vig Festival. Foto: Karen Rosetszky
Superstjernen Lukas Graham kommer til Vig Festival som topnavn. PR-foto

– Sidste år havde vi ikke de helt store topnavne med, som vi har i år. Vi brugte ressourcerne på et virkelig flot, bredt program, som vi også var stolte af – med mange navne i den højeste ende af mellemklassen.

– Det betød, at vores gæster måtte løbe rundt, fordi de ville nå at høre alle de kendte, store navne i mellemklassen, siger Ole Rasmussen.

Her tænker han på musiknavne som Rasmus Seebach, Christopher, Thomas Helmig, Tobias Rahim og Andreas Odbjerg.

– I år har vi større spændvidde i programmet – vi har et par få, store topnavne, så har vi mellem-niveauet, og så har vi en masse mindre, men stadig gode navne, som jeg er sikker på, folk også gerne vil opleve. Det vil give et lidt roligere flow på festivalen, siger Ole Rasmussen.

Her har du navnene

Vig Festival har – udover The Minds of 99 og Lukas Graham – tidligere offentliggjort Benjamin Hav & Familien, Magtens Korridorer, Kato, Stine Bramsen, Rasmus Walter, Jacob Aksglæde, Burhan G og Safri Duo.

Dertil kommer Queen Machine, Nicklas Sahl, Saveus, Clara, Malte Ebert, Svea S, Dopha, Ameli Dot, Specktors, Danser Med Piger, DJ Aligator, Hedegaard og Kalaset.

Plus Sømændene, René & Værsgo, Stig & Vennerne, Gas & Vand og Hardinger Band.

Og de netop offentliggjorte Folkeklubben, Troels Gustavsen (tidligere Noah), Johnson og Bryan Adams Jam.

Og standup-komikerne Christian Fuhlendorff, Torben Chris og Dan Andersen.

Festivalleder Ole Rasmussen forventer, at musiknavnenes fordeling på de tre scener – Store Scene, Hønsehuset og HeartBeat – med datoer og koncert-tidspunkter offentliggøres i første halvdel af februar.