Fuld bilist kørte ind i hus: Stak af på bare tæer

21-årig fuld mand kørte ind i et ubeboet hus og stak af til fods. Men skoene lod han blive ved uheldsstedet.

Kl. 04.14 natten til torsdag fik politiet et alarmopkald fra en beboer på Vallekildevej om, at en bil var kørt ind i et hus.

Politiet kunne på uheldsstedet konstatere, at der var tale om en personbil, der havde forårsaget et hul på 1 x 2 meter i et ubeboet hus under renovering.

Personbilens airbags var udløst, men der var ingen fører til stede i eller omkring den forulykkede bil. På uheldsstedet var der af ukendt årsag efterladt et par sko, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i seneste døgnrapport.

Politiet ledte efter føreren i nærområdet, og fik ikke langt derfra kontakt til en barfodet og spirituspåvirket, 21-årig mand fra Hørve.

Der var tale om bilejeren, og da han kunne mistænkes for at have været fører af bilen på uheldstidspunktet, blev han anholdt i forbindelse med en sigtelse for spirituskørsel.

Den 21-årige blev bragt til politistationen i Roskilde, hvor han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol, inden han skal afhøres omkring årsagen til sagen i løbet af torsdag formiddag.

Ingen øvrige trafikanter var involveret i uheldet, og husets ejer er underrettet om beskadigelserne, skriver politiet.