Fredagsfest i Nykøbing kommer til at rocke

Fredag aften slår Nykøbing dørene op for musikfesten, Honky Tonk Town. Byen vil i løbet af aftenen syde af rytmer og musik, når 12 bands og solister underholder rundt på byens beværtninger.

Foto: Peter Broo
Nice Guys er et af de bands, man kan opleve i Nykøbing fredag aften.
Nice Guys er et af de bands, man kan opleve i Nykøbing fredag aften.

Der bliver lidt for enhver smag inden for rock, pop, blues og soul, når der fredag aften bliver holdt musikfest i Nykøbing.

12 bands og solister vil i løbet af aftenen spille på byens værtshuse og restauranter, og meningen er, at musik-nysgerrige kan bevæge sig rundt imellem de forskellige musiksteder.

Koncerterne, der starter klokken 21, byder blandt andet på den lokale gruppe "Nice Guys", der gør sig inde for 60´er og 70´er rock.

Deres koncert vil blandt andet byde på hits fra The Beatles, The Kinks og Eagles.

Er man til det mere tilbagelænede musik, kan man også vælge at tilbringe aftenen i selskab med den talentfulde og lokale singer/songwriter, Karina Willumsen. Hun vil med sin guitar underholde med iørefaldende musik krydret med stærke tekster.

Ved køb af musikarmbånd får man adgang til alle koncerterne. Armbåndet kan købes på turistkontoret eller på de enkelte spillesteder, og koster 100 kroner.

Se mere på Visitodsherreds hjemmeside.