Et scoop til Dragsholmrevyen

Satiriker og skuespiller Jakob Fauerby, der vælter sig i succes med sin satire-trio Platt-Form sammen med Laus Høybye og Mille Lehfeldt, senest i showet »En smule i overkanten« på Edison, skal instruere Dragsholmrevyen i Odsherred til sommer, skriver dagbladet Nordvestnyt.

– Det er så fedt. Han har fundet plads i kalenderen og har sagt ja. Det er vi meget glade for, siger revydirektør Bente Eskesen.

Jakob Fauerby har tidligere leveret tekster til Dragsholmrevyen, blandt andet »At rejse er at leve« i 2015 – en skarp satire over den selvfede selfie-kultur. Et ægtepar er på bombekrater-krigsferie med videokamera og lang selfie-stang og ender i en dyb, dyb afgrund.

Jakob Fauerby var også flittig tekst-leverandør til Dragsholmrevyen 2017 og en solid sparringspartner for kapelmester Søren Graversen i hans tekst-arbejde.

– Med Jakob på revy-holdet får vi en anden energi. Nogle helt andre farver til revyen – det skal vi gå efter, hele tiden, siger Bente Eskesen.

Med Platt-Form har Jakob Fauerby lavet radio-programmer som »Krisetelefonen for I-Landsproblemer« og »Kirkesangerne«, og Platt-Form-trioen blev Reumert-nomineret for satireshowet »Har du set min nissehue Mor?«.

I Dragsholmrevyen 2018 – med titlen »Holder vand« – skal Jakob Fauerby instruere Bente Eskesen, Susanne Breuning og Søren Graversen. Der er premiere på Odsherred Teater i Nykøbing Sjælland den 29. juni.