Byrådsmedlem: P-vagter skal retur, for de forhindrer kaos i sommerlandet

Måske ikke verdens mest populære forslag, men byrådsmedlem vil have p-vagterne tilbage til Odsherred.
Måske ikke verdens mest populære forslag, men byrådsmedlem vil have p-vagterne tilbage til Odsherred.

Byrådsmedlem i Odsherred Kommune, Vagn Ytte Larsen (S), ved det godt. Ikke alle vil hylde hans ide, men han er gået i flæsket på det kommunale budget 2021, for han ønsker en udvidelse, som partiformændene ikke har tænkt på.

Byrådets nestor vil have parkeringsvagten tilbage i Nykøbing og Vig, og det forslag tager han nu op i miljø- og klimaudvalget, og så håber han, at det vil finde en plads i budgettet, når byrådet skal behandle det på tirsdag.

»Når ordningen med en p-vagt fungerer igen, så tror jeg den vil være udgiftsneutral, men der skal afsættes 50.000 kr., for at få det sat i gang. Det kan godt være at ikke alle jubler over forslaget, men idag hænger skiltene med parkeringsbegrænsninger der, men folk har jo fundet ud, af, at der ikke er nogen p-vagt, og det betyder, at folk holder på fortove og for længe. Jeg tror egentlig, at mange af de handlende vil være glade for forslaget, og så skal man jo huske, at begrænsningerne kun gælder fra den 15.maj til 15.setember, og i den periode kan det godt blive lidt af et kaos, så jeg tror på, at det her vil gavne hele byen,« siger han.