Aflyst Nice Guys-koncert har udløst billet-bøvl til ny koncert

Den første Lennon-tema-koncert med Nice Guys i Kulturhus Pakhuset måtte aflyses, det samme med koncert nummer to;  nu mangler arrangørerne billetkøbernes henvendelser for at kunne få en ny koncert stablet på benene. Foto: Stefan Andreasen
Den første Lennon-tema-koncert med Nice Guys i Kulturhus Pakhuset måtte aflyses, det samme med koncert nummer to; nu mangler arrangørerne billetkøbernes henvendelser for at kunne få en ny koncert stablet på benene. Foto: Stefan Andreasen

Det er ikke helt nemt at være koncert-arrangør i en corona-tid – for det første er der håndteringen af alle restriktionerne, blandt andet forsamlings-størrelsen, og så er der billet-bøvlet, når koncerter aflyses, udsættes og deles op i flere, fordi der kun må være 50 personer i lokalet.

Kulturhus Pakhuset i Nykøbing Sjælland var nødt til at aflyse en næsten udsolgt koncert med lokale Nice Guys og et John Lennon-tema i foråret; den nye koncert for de 110 billetkøbere måtte så også aflyses; og aktuelt er Pakhusets booker – på grund af forsamlingsforbuddet – nødt til at dele publikum op på tre koncerter, der afvikles 19., 20. og 25. oktober.

– Men – fordi der nu er gået så lang tid – har billetsystemet slettet oplysningerne på billetkøberne. Så nu vil vi rigtigt gerne i kontakt med dem, der har købt billet, for at høre, hvilken af de tre dage de vil til koncert med Nice Guys, sukker Lisbet Obel, kulturformidler i Kulturhus Pakhuset.

Foreløbig har 43 af de 100 billetkøbere ringet til Lisbet Obel og har fået plads til én af de tre koncerter.