Ældre kvinde i bil overfaldet

Foto: Marianne Nielsen

Helene MacCormac

Den 66-årige Maja Andersen fra Ordrup måtte søndag formiddag en tur på skadestuen, efter at være blevet overfaldet af en anden bilist i Fårevejle Kirkeby.

Overfaldet skete ved 10-tiden søndag formiddag, da Maja Andersen kørte ud fra parkeringspladsen overfor Dagli'Brugsen i Fårevejle Stationsby. Maja Andersen anede ikke uråd, da en sort stationcar pludselig kørte op foran hendes bil, bremsede, og blokerede vejen, så hun ikke kunne komme forbi. En mand sprang ud af bilen, og hen mod Maja Andersens bil, hvor han flåede bildøren op, og råbte højt.

– Jeg tror han var påvirket af stoffer eller andet. Da jeg forsøgte, at lukke bildøren igen, slog han mig hårdt i ansigtet med hånden, siger Maja Andersen.

Fordi Maja Andersens søn hurtigt var på stedet, valgte voldsmanden at stikke af. Maja Andersen fik senere søndag sit slag i ansigtet behandlet på skadestuen. Sagen er anmeldt til Midt- og Vestsjællands Politi. Maja Andersen har en række oplysninger om manden i den sorte opel astra stationcar, som vil kunne bruges i efterforskningen. Politiet har dog ikke tid til at tale med Maja Andersen før onsdag – altså to dage efter overfaldet.

Kommunikationsansvarlig hos Midt og vestsjællands Politi, Carsten Andersen, siger til Nordvestnyt, at det er normal procedure, at der godt kan gå nogle dage, før politiet har tid til at tage sig af den slags sager.

Maja Andersen er stadigvæk chokeret over oplevelsen.

– Jeg har aldrig oplevet noget lignende i hele mit liv. Jeg aner ikke, hvorfor han var så vred, siger Maja Andersen.