62-årig kvæstet i solouheld

Lørdag aften ved 20.30-tiden fik politiet via alarm 112 melding om, at en bilist var forulykket på Oddenvej omtrent ud for sidevejen Præstestræde. Både ambulancepersonale og en lægehelikopter var allerede sendt afsted mod uheldsstedet.

Da politiet kom, blev Oddenvej spærret i begge retninger, så lægehelikopteren kunne lande på stedet og kort efter medtage en kvæstet, 62-årig mand fra Højby på en flyvetur til Rigshospitalet til undersøgelse og fornøden behandling.

I seneste døgnrapport skriver Midt- og Vestsjællands Politi, at den 62-årige kunne mistænkes for spirituskørsel i en personbil, som han inden uheldet havde ført ad Oddenvej i østlig retning.

Af ukendte årsager havde han mistet kontrollen over bilen, der kørte ud på en mark i højre side i kørselsretning og først standsede efter at være rullet rundt.

Den 62-årige blev indlagt på Rigshospitalet og fik i forbindelse hermed udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Politiet optog rapport om ulykken, hvor ingen andre trafikanter blev impliceret, og afventer nu analyseerklæringen fra den udtagne blodprøve.