Væltede træer på skinnerne: Tog holdt stille

Foto: Malene Koops Grønborg
ET REJSE-CENTRUM // Vordingborg Banegård som et virkeligt rejse-centrum. Det arbejdes der videre på efter et møde i følgegruppen for banegården - med Deutsche Bahn på sidelinjen. Kommunalbestyrelsen har bevilliget 3,9 millioner kroner til ombygningen af banegårds-området, og Vordingborg Kommune har søgt og fået del i Statens midler til forbedring af den kollektive trafik, så der i alt er 7,8 millioner kroner til projektet. Deutsche Bahn har foretaget fremstød for at få fat i kunder til de daglige ICE-forbindelser til Tyskland - og tilbage igen naturligvis. ICE står jo for Inter-City-Express. Vordingborg har dagligt fire ICE-forbindelser fra Vordingborg til Tyskland - henholdsvis 08.47, 10.48, 12.47 og 16.47.
ET REJSE-CENTRUM // Vordingborg Banegård som et virkeligt rejse-centrum. Det arbejdes der videre på efter et møde i følgegruppen for banegården – med Deutsche Bahn på sidelinjen. Kommunalbestyrelsen har bevilliget 3,9 millioner kroner til ombygningen af banegårds-området, og Vordingborg Kommune har søgt og fået del i Statens midler til forbedring af den kollektive trafik, så der i alt er 7,8 millioner kroner til projektet. Deutsche Bahn har foretaget fremstød for at få fat i kunder til de daglige ICE-forbindelser til Tyskland – og tilbage igen naturligvis. ICE står jo for Inter-City-Express. Vordingborg har dagligt fire ICE-forbindelser fra Vordingborg til Tyskland – henholdsvis 08.47, 10.48, 12.47 og 16.47.

Togene holdt mandag eftermiddag stille mellem Vordingborg St. og Næstved St.

Det skyldes væltede træer, der spærrede skinnerne, oplyser DSB på deres hjemmeside klokken 15.22.

Et tog har endda påkørt et træ på skinnerne, men ingen kom til skade. Der skete kun materiel skade på toget, oplyser DSB.

Der kørte i stedet Togbusser i pendulfart mellem Næstved og Lundby frem til klokken 18.