Uerstattelige billeder stadig forsvundet

Foto: Kenn Thomsen
Vi skal tale med Joan. Hun blev onsdag 27/1 frastjålet sin pung i en butik i Næstved. Hun forklarer at der var mange mennesker i butikken, og ingen reagerede, da hun råbte op. Heller ikke personalet. En ting er at hun har mistet sin pung, men det værste er, at billeder fra hendes barns fødsel også er væk. Hun er ligeglad med penge, men vil gerne have billeder tilbage. Endu er der ikke sket noget, selvom sagen er meldt til politiet
Vi skal tale med Joan. Hun blev onsdag 27/1 frastjålet sin pung i en butik i Næstved. Hun forklarer at der var mange mennesker i butikken, og ingen reagerede, da hun råbte op. Heller ikke personalet. En ting er at hun har mistet sin pung, men det værste er, at billeder fra hendes barns fødsel også er væk. Hun er ligeglad med penge, men vil gerne have billeder tilbage. Endu er der ikke sket noget, selvom sagen er meldt til politiet Kenn Thomsen

I slutningen af januar i år fik 35-årige Joan Hai Prangsgaard stjålet sin taske, da hun var ude og handle børnetøj i Næstved. I tasken lå et kamerakort med samtlige familiebilleder fra de første seks måneder af hendes datters liv.

Den ulykkelige mor stod frem både her i avisen og på lokalradioen SLR og fortalte sin historie.

– Jeg håbede, at der sad nogen derude med dårlig samvittighed, som ville blive opmærksomme på, hvor meget jeg savnede de billeder. Men jeg har desværre ikke modtaget en eneste henvendelse, siger Joan Hai Prangsgaard.

Desperat

Da hun optrådte i avisen 18. februar fortalte hun, at hun var »desperat« for at få billederne tilbage, og hun udlovede en stor dusør.

– Det er uerstattelige billeder. Jeg har anmeldt det til politiet og ringet 10.000 gange til hittegodskontoret. Jeg har ringet til skraldemænd, skrevet opslag på Facebook – rigtig mange endda – og hængt efterlysningssedler på både dansk og engelsk op i Næstved.

– Jeg har endda været i kontakt med kommunen for at høre, om de kunne hjælpe, og jeg har talt med dem, der står for skraldespandene i byen. Jeg har gjort alt. Jeg håber, at nogen ligger inde med kortet og indser, at det var en fejl, og at de sender det til mig eller kontakter mig. Det håber jeg virkelig, sagde den 35-årige mor dengang

Men hendes bøn er altså ikke blevet hørt.

Joan Hai Prangsgaard fortæller, at hun er en del mindre optimistisk omkring at få sine billeder tilbage i dag.

– De er nok endt i en eller anden skraldespand, lyder det, men hun fortryder ikke det store arbejde hun har lagt i forsøget på at skaffe dem tilbage:

– Jeg havde brug for at vide, at jeg havde gjort alt, hvad jeg kunne, slutter hun.