To mænd varetægtsfængslet for skuddrab på rocker

De to mænd, der tirsdag blev anholdt i sagen om drabet på en 34-årig mand med rocker-relationer blev fremstillet i grundlovsforhør onsdag formiddag, sigtet for at have skudt den 34-årige i hovedet med et jagtgevær.

Mænd fængslet i sag om skuddrab på rocker

Bandidos-tilhørere var mødt talstærkt op til grundlovsforhøret med to mænd, der sigtes for at have skudt en 34-årig mand ved Næstelsø 1. juledag. Foto: Anders Ole Olsen

Flere højlydte og hærdebrede rocker-typer var mødt op, da to yngre mænd blev fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for drabet på en 34-årig mand 1. juledag.

De to mænd blev tirsdag anholdt ved en politiaktion i Ugerløse i Nordvestsjælland og fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Næstved onsdag formiddag. Begge blev de sigtet for manddrab ved – i forening med en 22-årig mand – at have skudt den 34-årige i hovedet med et jagtgevær på en øde grusvej syd for landsbyen Næstelsø.

De to mænd er henholdsvis 24 og 27 år og har ifølge anklager Skipper Pelle Falsled relationer til rocker-bande miljøet. Den ældste af de to sigtede var tæt tatoveret i ansigtet, mens den anden bar synlige tatoveringer på hænderne. Begge blev ført ind af betjente med kampklare våben og skudsikre veste.

Varetægtsfængslet

De mænd to nægtede sig skyldige, men blev varetægtsfængslet frem til 16. februar.

Dermed er der i alt fem anholdte i sagen om drabet på den 34-årige mand. I forvejen er en 22-årig mand og hans 23-årige ægtefælle blevet varetægtsfængslet i samme sag.

Den 22-årige har tidligere fortalt, at det var ham, der skød rockeren, men at geværet blev affyret ved et uheld.

I sidste uge blev hans 23-årige ægtefælle også varetægtsfængslet. Hun er sigtet for sammen med sin mand at have skaffet våbnet og være i besiddelse af det.

Allerede 2. Juledag blev yderligere en mand varetægtsfængslet i samme sag, da det angiveligt var mandens bil, der blev brugt ved drabet på Egemosevej i Næstelsø. Han nægter sig skyldig.

Grundlovsforhøret blev ført for lukkede døre, så de hærdebrede rockertyper blev vist ud sammen med pressen efter at sigtelsen var blevet læst op.

Bandidos-tilhørere var mødt talstærkt op til grundlovsforhøret med to mænd, der sigtes for at have skudt en 34-årig mand ved Næstelsø 1. juledag. Foto: Anders Ole Olsen