Teaterfestival påGrønnegades Teater

Næstved // I dagene 24. til 28. september er der Teaterfestival i Næstved. I samarbejde med Spar Nord har Grønnegade Teater på rekordtid stablet en teaterfestival på benene.

– Vi synes, det var trist, hvis den årlige teaterfestival i Næstved skulle mangle i år og det var lige ved at ske, fortæller Grønnegade Teaters kunstneriske chef Peter Holst.

Det lykkedes at få stablet en mini-festival på benene i teatersalen, hvor der, udover nogle af teatrets egne klassikere, er besøg af nogle spændende forestillinger til børn, unge og deres voksne.

– Takket være et sponsorat og de medvirkende teatres velvillighed, synes vi selv, vi har skabt et rigtig godt program, siger Peter Holst.

Publikum kan blandt andet opleve Odysseus fra Grønnegade Teater, Ønsk! fra Teatret-Lampe og stykket med den interessante titel »117 måder at slå sit kæledyr ihjel på« fra Teater Fantast samt mange andre forestillinger. Og der er gratis adgang til festivalen for medlemmer af Grønnegade Teaters Teaterklub.

Festivalprogrammet kan ses på Grønnegade Teaters hjemmeside www.gronnegadeteater eller hentes flere steder i byen, blandt andet hos Spar Nord på Kvægtorvet.