Simon skaber hygge i både butik og på torvet

Det blev Simon Rønhovde fra Gentlemen’s og La Boutique, der blev overrasket med Næstved Cityforenings årlige Vandrepokal.

Simons kreative evner belønnes med pokal

Simon Rønhovde (tv) er beriget med Årets Vandrepokal for sine kreative evner og hans store indsats for at gøre noget for byen. Event- og marketingskoordinator i Næstved Cityforening, René Jørgensen, roser det liv prismodtageren har skabt, der kan give inspiration til andre butikker. Foto: Dorte Rye Silbo

Foto: Dorte Rye Silbo

Som medlem af Næstved Cityforening var Simon Rønhovde blevet opfordret til at møde op til den årlige generalforsamling, der blev afviklet i torsdags. Det var der en helt særlig grund til. Han skulle nemlig overraskes med foreningens Vandrepokal.

– Jeg blev naturligvis glad for anerkendelsen fra Næstved Cityforening. Jeg elsker at være her i min butik, og er kendt for at døren altid er åben, fortæller Simon Rønhovde.

Simon Rønhovde fandt straks en plads til den store vandrepokal ved siden af sin elskede Speedway cykel.

Han kan 1. april fejre 10 års jubilæum som ejer af herresalonen Gentlemen’s på Axeltorv. I november 2021 – til trods for coronapandemien – flyttede Simon Rønhovde salonen ind i nabobutikken, hvor Funder tidligere havde hjemme.

Sammen med Ketil Thor Rasmussen åbnede han vinhandelen La Boutique som en del af salonen.

Simon Rønhovde (tv) er belønnet med Årets Vandrepokal for sine kreative evner og hans store indsats for at gøre noget for byen. Event- og marketingskoordinator i Næstved Cityforening, René Jørgensen, roser det liv prismodtageren har skabt, der kan give inspiration til andre butikker.

Til inspiration for andre butikker

– Simon har gjort en kæmpe forskel i måden at drive forretning på. Han har udsmykket sin specialbutik helt særligt og i en meget hyggelig stil. Plantet hæk foran salon og vinhandel og i december sørgede han for lidt gløgg udenfor, fortæller bestyrelsesmedlem i cityforeningen, Gitte Sass.

– Han har bestemt ydet en stor indsats for at gøre noget for byen. Jeg tror han har en lidt “krøllet hjerne” for han er meget kreativ, fortsætter hun.

– Når jeg går en tur med min lille hund er der altid lys i butikken og måske sidder der en i frisørstolen. Han er der fra kl. 7 morgen til kl. 20 om aftenen.

Selskab af Speedway cyklen

Vandrepokalen gives hvert år til et medlem af cityforeningen, som har ydet en ekstraordinær indsats, skabt en forretning eller en idé, som er til inspiration for os alle.

– Der kan være meget champagne på køl i pokalen, men jeg må nok hellere lade være og i stedet passe godt på den indtil en ny skal overtage den til næste år, smiler Simon Rønhovde.

Han har allerede fundet en plads til butikkens nye rekvisit. Den får ærespladsen på et podie op under loftet sammen med den udstillede Speedway cykel.