Serie-tophold mister brødrepar og henter offensiv forstærkning

Serie-tophold mister brødrepar og henter offensiv forstærkning

Målmand Andreas Piilgard stopper i Herlufsholm GF. Foto: Hans Kurt Frederiksen

FODBOLD: Serie 1-topholdet Herlufsholm GF mister brødreparret Jacob og Andreas Piilgard.

26-årige Jacob Piilgard fortæller, at en dalende fodboldlyst og en tiltagende fritidsinteresse for golf er årsagen til, at den lynhurtige kant- og back-spiller har valgt at takke af i den sydsjællandske klub.

– Jeg har valgt at stoppe, da jeg ikke længere kan finde lysten. Jeg følte, det blev en pligt fremfor at tage afsted af lyst. Derfor mente jeg, at tiden var inde til at stoppe. Samtidig finder jeg på nuværende tidspunkt stor glæde ved golf, da det også er nemmere at planlægge ud fra, hvor det ikke fast hedder mandag, onsdag og kamp i weekenden, forklarer Jacob Piilgard, der dog ikke vil udelukke, han i fremtiden igen finder fodboldstøvlerne frem.

– Om det er et endegyldigt stop, ved jeg ikke. Men jeg er afklaret omkring min beslutning på nuværende tidspunkt, og så må vi se, om det bliver farvel eller på gensyn, lyder det fra Næstved-drengen, der oplyser, at lillebror Andreas Piilgard har valgt at stoppe, da han for nylig blev far til sit andet barn, og derfor ikke længere kan finde tiden til fodbold.

Både Jacob og Andreas Piilgaard har været fast inventar i startelleveren på Herlufsholms serie 1-mandskab, der suverænt overvintrer på tabellens førsteplads med 34 point – og syv point ned til nummer to, Køge BK.

Cheftræner Mikkel Bruun kan trods tabet af brødreparret glæde sig over tilgang i skikkelse af kantspilleren Nico Jørgensen, der efter længere tids fodboldpause har fundet lysten og derfor nu kommer til at tørne ud for sydsjællænderne.

I 30-årige Nico Jørgensen får topholdet masser af rutine fra højere niveau.

Kantspillerens fortid tæller nemlig klubber som B.93, Brønshøj Boldklub og Herlev IF.

Andreas Piilgard stopper i Herlufsholm GF. Foto: Hans Kurt Frederiksen