Rejehop og dans til klubbens store melodi grandprixfest

Der er plads til alle, når Klub Næstved holder fest. Over 60 mennesker var med til en 12-timers fest, der blev rundet af med DJ-Denner og musik fra Dansk Melodi Grand Prix.

Rejehop og dans til den store melodi grandprix førfest

Vi er en grandprix by. Det bliver ikke meget større, hvis man spørger Isabel Nielsen. Hun er kendt både som formand og næstformand i Klub Næstved. Og det var også hende, der fik ideen, og med bestyrelsen i ryggen blev der torsdag aften holdt et brag af en grandprix-fest for udviklingshæmmede og andre, der havde lyst til at mindes Tommy Seebach og Gry Johansens sange.

Isabel Nielsen er så glad for at DJ Denner er kommet til Klub Næstved. Det er nemlig hende, der fik den gode idé til at holde en grandprix fest. Foto: Jan Jensen

Det skete på dagen, hvor Næstved blev pyntet op med instrumenter og kæmpenoder i lygtepæle og langs de trafikerede veje. Klokken 10 begyndte festlighederne hos NSV (Næstved Sociale Virksomhed) på Fabriksvej med karaoke og efterfølge pølse- og hotdog-bar til alle.

Barteamet består af Jannie Lieberkind (tv), Louise Hedegaard, Martin Persson og Charlotte Kragh Bertelsen. De har alle Sydbyskolens Specialafdeling som fælles reference og hygger sig med at hjælpe til, når der er fest. Foto: Jan Jensen

Drinks og romkugler

Senere blev selskabet kørt til Klub Næstved. Det skete med klubbens egen bus, og da mørket faldt på var det let for avisens udsendte at finde vej til grandprixfesten på Valnæsvej.

DJ Denner styrer musikken og sørger for, at blandt andre Tommy Seebach og Gry Johansen kan høres og danses til. Foto: Jan Jensen

Ved 19-tiden er lokalet badet i diskolys og mens Seebachs Krøller Eller Ej drøner ud af højttalerne. Der danses og fra baren sørger et team fra Sydbyskolens Specialafdeling og Krummerup Højskole for, at diske op med eksotiske alkoholfrie drinks, chips og romkugler.

– Den får en ordentlig en på melodigrandprixhatten i dag, konstaterer kontaktpersonen for Klub Næstved, May-Britt Bay Hansen. Hun er glad for at se, at Klub Næstveds medlemmer nyder festen, og at der er dukket så mange op.

Emilie, Rasmus og Aryam fra Krummerup STU er meget glade for at være med til Klub Næstveds grandprix fest. Foto: Jan Jensen

20 heldige skal med i arenaen

– Musikken er noget alle kender, og det handler om musik og glæde, når der er Dansk Melodi Grand Prix i byen, siger Isabel Nielsen. Hun er blandt de heldige blandt de 80 medlemmer af Klub Næstved, som skal med i Arena Næstved, når det hele går løs.

Klub Næstved fik dispensation til at købe 20 billetter til Dansk Melodi Grand Prix, så der venter endnu en fest for dem, der kom først til mølle.

DJ Denner hedder Dennis Svarre Nielsen og bor i Slagelse. Heldigvis har han en god ven i Henrik Gudmand Jensen fra Valby, som sørger for kørsel og opsætning af anlægget, når de er sammen på tour. Foto: Jan Jensen

I aften er det DJ Denner, der styrer festen, og det gør han med sikker hånd. Han hedder rigtig Dennis Svarre Nielsen. Han er selv udviklingshæmmet og bor i Slagelse. Heldigvis har en uundværlig kammerat i Henrik Gudmand Jensen, der bor i Valby.

Dannebrog og disko med danske klassikere fra melodigrandprix. 60 mennesker var med til festen i Klub Næstved, som foruden klubbens egne medlemmer også havde gæster med fra Krummerup STU. Foto: Jan Jensen

DJ Denner får smilene frem

Henrik er en guttermand. Han kører ofte turen til Slagelse for at køre DJ Denner ud til et spillejob. DJ Denners ven sørger for teknikken, og makkerskabet har kørt sådan gennem de seneste tre år. Næste spændende job bliver når foreningen Lev Vel har koncert med Gasbox.

12-timers festen i Klub Næstved i anledning af at Næstved er blevet værtsby for Dansk Melodi Grand Prix. Foto: Jan Jensen

DJ Denner styrer grandprixaftenen med sikker hånd. Han opfordrer til rejehop og klapsalver. Og han får stor opbakning. Her er folk på dansegulvet, mens andre hygger sig med at synge med.

Her er masser af livsglæde. Det er den bedste grandprix fest, man kan tænke sig som optakt det store show lørdag 11. februar.

Der danses og synges med blandt medlemmerne i Klub Næstved, som holdt grandprixmaraton med DJ Denner, som er udviklingshæmmet og kendt for at holde en fest i gang. Foto: Jan Jensen