Rajovic skaffede Næstved tre point

Fodbold: Syv minutter før tid dukkede Næstveds topscorer Mileta Rajovic op og scorede kampens enlige mål i 2. divisionsudekampen mod Brabrand.

Foto: Thomas Olsen +45 20471567

Brabrand er ikke just berygtet for at være et målrigt hold på hjemmebanen i det vestlige Aarhus – hverken i den ene eller anden ende.

Det trak da også op til en 0-0 på kunstbanen mod topholdet Næstved i lørdagens 2. divisionsopgør, da det sydsjællandske tophold i 82 minutter ikke havde formået at score det fjerde mål mod aarhusianerne på deres hjemmebane i dette efterår.

Men så slog Mileta Rajovic til. Næstveds topscorer havde ellers ikke vundet mange dueller i kampen, hverken i luften eller på jorden, men han stod mutters fri på et frisparksindlæg af indskiftede William Lenart fra højre side og headede bolden ned i det korte hjørne.

Gæsterne kørte sikkert sejren hjem i slutminutterne og kunne dermed tanke endnu tre point ind på kontoen, hvor der nu står 26 point for 11 kampe.

Til kampen måtte Næstved-træner Peter Bonde ellers undvære de skadede Abdoulie Njai, Magnus Häuser og anfører Jesper Christiansen, men afløserne viste sig ikke at være nogen svækkelse af holdet.

Især bundrutinerede Lasse Nielsen spillede et brag af en kamp i midterforsvaret sammen med Christian Enemark og sammen med en godt spillende Nicklas Dannevang i målet, holdt de hjemmeholdet fra de helt store chancer. Kun en enkelt gang fik en modstander en fri skudmulighed, men Dannevang parerede godt med fødderne.

Unge Mark Garly Pedersen var med i stedet for Häuser på midtbanen, og det gjorde han godt, indtil han blev erstattet af Patrick Venzel, som også kom ind og gjorde en god figur i den sidste halve time.

Frederik Christensen var med fra start igen og igen var Christensen en kæmpe arbejds-kapacitet. Han var med i meget, men manglede lige slutproduktet som de øvrige af holdkammeraterne.

Gæsterne startede egentlig skidt og slapt, og værterne havde faktisk også bolden i nettet to gange i 1. halvleg. Men i begge tilfælde blev der vinket for offside.

Ellers var østjyderne ikke specielt farlige. Det var nærmest kun, når Næstved-spillerne tog dårlige beslutninger eller skilte sig skidt af med bolden.

I den anden ende havde udeholdet nu heller ikke de helt store muligheder. Mathias Holm havde et par gennembrudsforsøg, der burde have givet noget mere, men også de to indskiftere Lenart og Ertugrul Teksen kunne med lidt mere skarphed have afgjort sagerne for Næstved.

Nu blev det Rajovic, og godt for ham, da han efter to målløse kampe kom tilbage på scoringssporet og lavede sit niende sæsonmål.

Foto: Thomas Olsen 031021 FODBOLD – NÆSTVED MOD FA2000 2.DIVISION d678ebae-c638-4a05-9766-4ef7ce11558c