Parkeringen lukker: Find selv et sted at stille bilen

Her på Grønvej kan du forsøge at finde en ledig parkeringsplads, når Posthusparkeringen lukker på tirsdag. Foto: Kim Palm
Her på Grønvej kan du forsøge at finde en ledig parkeringsplads, når Posthusparkeringen lukker på tirsdag. Foto: Kim Palm

Den er fyldt til sidste kofanger, men snart er det slut med at stille bilen lige ved stationen. Posthusparkeringen lukker mandag den 30. juli og du må selv finde et alternativt sted at stille bilen, indtil parkeringshuset på Grønvej står færdig 22. august.

– Vi anbefaler, at man prøver udendørsparkeringen ved Grønvej eller Rådmandsengen eller et helt tredje sted, siger projektingeniør i Næstved Kommune, Birgit Melsen.

Hun erkender, at lukningen af Posthusparkeringen ikke er optimal, eftersom parkeringshuset først står klar tre uger senere.

– Jeg ved godt det er noget bøvl og jeg ville gerne kunne opfinde en stor grøn plæne at parkere på midt i byen. Det kan jeg desværre ikke, siger Birgit Melsen.

For bilisterne gælder det om at finde et sted med fri og ubegrænset parkering, da parkeringsvagterne ikke holder fri i august.

– Hvis jeg selv var i den sitiuation, at jeg skulle køre bil til stationen ville jeg begynde at kigge mig om efter alternative parkeringspladser allerede nu, siger Birgit Melsen.

Posthusparkeringen, der lukker tirsdag, har plads til 250 biler. Tre uger senere åbner parkeringshuset på Grønvej, med fri og ubegrænset parkering. Her er der plads til 300 biler. Sidst på året åbner yderligere et parkeringshus, på Kählersvej lige ved Rampen. Her er der plads til 470 biler.

Udlændingestyrelsens nye hovedsæde står færdigt i 2020. Første spadestik finder sted 22. august.