På scenen med sit idol: »Det enorme bifald var vanvittigt«

19-årige Freja Møller Kristensen gav den gas på scenen i Odense sammen med Mads Langer. Foto: Grøn Koncert
19-årige Freja Møller Kristensen gav den gas på scenen i Odense sammen med Mads Langer. Foto: Grøn Koncert

– Det var helt vildt overvældende og en kæmpestor oplevelse. Lige nu er jeg dog bare rigtig træt.

Det var en kvæstet Freja Møller Kristensen, Sjællandske fangede i telefonen fredag aften, netop hjemvendt til Fuglebjerg fra Odense, hvor hun havde været til Grøn Koncert.

Og det var ikke som koncertgænger – den 19-årige Mads Langer-fan havde nemlig vundet en konkurrence, så hun fik lov at optræde med idolet på scenen.

– Det gik, som det nu kan gå, når man spiller foran sindssygt mange mennesker. Jeg er meget tilfreds. Hele oplevelsen var fantastisk.

– Det var især vanvittigt med det enorme bifald. Det var vildt fedt, konkluderer Freja Møller Kristensen.

Hun blev udvalgt sammen med syv andre fans, der også havde lagt deres fortolkninger af Mads Langer-videoer på nettet. I alt deltog 250 i konkurrencen om at synge en duet sammen med den populære kunstner.

I dag er det så en anden fan, der går på scenen sammen med Mads Langer, som spiller i Næstved klokken 16.05. Forinden vil publikum kunne nyde tonerne fra blandt andre Shaka Loveless, Rasmus Walter, Stine Bramsen og Nabiha.

Senere på aftenen optræder De Eneste To sammen med Love Shop, Nik & Jay, Suspekt og endelig D-A-D. Det hele foregår i Holsted Nord fra klokken 13.30.