Ny erhvervspris

Foto: Elmer Madsen
Thomas Skov Nielsen er direktør for og medejer af Senobis ApS, der har til huse i Holsted Park. På fire år er virksomheden vokset fra to til 24 ansatte og regner med at passere 100 millioner kroner i årsomsætning her i 2014.
Thomas Skov Nielsen er direktør for og medejer af Senobis ApS, der har til huse i Holsted Park. På fire år er virksomheden vokset fra to til 24 ansatte og regner med at passere 100 millioner kroner i årsomsætning her i 2014. Elmer Madsen

til Senobis

Næstved // Næstved Erhverv A/S, Rådgiverforum Næstved samt Næstved Erhvervsforening har indstiftet en ny iværksætterpris, som uddeles til en virksomhed med hjemsted i Næstved Kommune, har eksisteret i max fem år og har udvist betydelig vækst i omsætning og antal ansatte.

På Næstved Erhvervsforenings generalforsamling forleden blev iværksætterprisen 2014 uddelt til Senobis ApS, der er en handelsvirksomhed, som i en krisetid har formået at udviklet sig til at have 24 ansatte, en omsætning på 55 millioner kroner og eksport til 25 lande.

Senobis opererer inden for chokolade- og konfekturemarkedet, og er agent for varemærkerne Aquador, Zaini og Troli. I år forventes en omsætning på cirka 100 millioner kroner.

Iværksætterprisen består af en rådgivningspakke, en kunstgenstand og et diplom.