Ny butik sælger tøj til Næstveds divaer

Bodil Eliasson har åbnet butikken Go'diva – Womens wear på Torvestræde 13 i Næstved. Herfra sælger hun tøj til kvinder fra 20 år i størrelserne 36-54. Derudover kan kunderne blandt andet købe brugskunst, accessories, sko, bælter og tasker.

– Jeg har egen import direkte fra leverandøren i Paris og kan derfor tilbyde nogle virkelig gode priser, hvor alle kan være med, siger Bodil Eliasson.

Butiksindehaveren har otte års erfaring som selvstændig fra tøjbranchen, da hun drev forretning med samme navn i Haslev. Butikken lukkede for halvandet år siden, da Bodil Eliasson trængte til en pause som selvstændig.

Bymidte som Paris

Efter en periode som ansat i en dametøjsforretning i Vordingborg meldte lysten sig atter til at blive selvstændig, og denne gang faldt valget på Næstved.

– Næstved er en super fed by. Der er mange butikker og en genialt opbygget bymidte som i Paris, siger Bodil Eliasson.

Selv om mange forretninger har svært ved at klare konkurrencen med internettet, er hun klar til at tage kampen op fra butikken i Næstved, hvor kundegrundlaget er større end i Haslev.

– Når det gik godt med forretningen i Haslev, kan jeg kan slet ikke forestille mig, at det ikke skulle gå godt i Næstved, siger Bodil Eliasson.

Forretningen i Næstved sælger blandt andet mærkerne Only, Junarose, Ofelia, Wearhouse og Cassiopeia, og kunderne kan i modsætning til at handle på internettet se frem til at blive mødt med smil.

– Servicen skal være i top, og jeg er klar med råd og vejledning til kunderne. Jeg vil gerne lære kunderne rigtig godt at kende, forklarer Bodil Eliasson.

– Jeg tror ikke, at min kundegruppe køber tøj på nettet. De vil gerne have god service og mærke og prøve tøjet og gøre det til en udflugt at kigge på tøj, fortsætter hun.

Navnet Go'diva forklarer Bodil Eliasson med, at kunderne skal komme ind og blive en god diva eller gå ud at blive en god diva.

Inspirationen kommer fra Lady Godiva, som ifølge et engelsk sagn var en adelskvinde, der red nøgen gennem gaderne i byen Coventry for at få sin mand til at eftergive borgernes gæld.