Næstved-talent rykker til 3. divisionsklub

Næstved-talent rykker til 3. divisionsklub

Marius Christiansen er fortid i den grønne trøje.
Foto: Anders Kamper

FODBOLD: 22-årige Marius Christiansen fik pænt med spilletid for Næstved Boldklub i efterårets 1. division, men alligevel har offensivtalentet nu valgt at skifte græsgang i jagten på mere fast spilletid.

Christiansen skifter således til 3. divisionsklubben FA 2000.

– Jeg har haft et ønske om at finde et sted, hvor jeg kan få noget mere fast spilletid, samt videreudvikle mig som spiller. Her var FA 2000 en oplagt mulighed for mig, da det et energisk hold, der spiller hurtigt og tør have bolden. Derudover er det et ungt hold med ambitioner og en masse blod på tanden. Nu glæder jeg mig bare til at møde gutterne og lære holdet bedre at kende, udtaler sydsjællænderen til klubbens hjemmeside.

I FA 2000 er de stolte af tilgangen.

– Det er gået stærkt her i de sidste timer af transfervinduet, hvor alle detaljer skulle på plads. Men jeg er rigtig glad for, at vi har kunne tiltrække en profil som ham hos os. Han er en dygtig midtbanespiller, som vi ikke havde regnet med blev aktuel for os, men omstændighederne har ændret sig, og derfor har vi reageret på en spændende mulighed. Vi glæder os derfor over, at han nu er FA 2000 spiller, lyder det fra klub- og sportschef i FA 2000, Mads Agner Veng, til klubbens hjemmeside.

Marius Christiansen blev noteret for 11 kampe og et enkelt mål for Næstved i 1. division denne sæson.

I Frederiksberg-klubben gør Marius Christiansen forsvarsspillerne Mads Christiansen og William Lenart selskab.

Mads Christiansen er nemlig ligeledes i vinterpausen skiftet fra Næstved Boldklub til FA 2000, mens William Lenart er udlejet af sydsjællænderne til Frederiksberg-mandskabet frem til sommer.

FA 2000 overvintrer som nummer tre i 3. division.

Marius Christiansen er fortid i den grønne trøje. Foto: Anders Kamper